Κατηγορίες
Προορισμοί

5+1 καλοκαιρινοί προορισμοί στο εξωτερικό

Σε ποιόν δεν αρέσουν τα ταξίδια; Προσωπικά αν μπορούσα θα είχα στο χέρι μου συνεχώς μία βαλίτσα και απλώς θα γυρνούσα τον κόσμο!  https://www.neolaia.gr/2018/02/03/51-kalokairinoi-taxidiwtikoi-proorismoi-sto-ekswteriko-eidika-gia-foithtes/

Έλα μαζί μας, λοιπόν και δες ποιοι είναι οι καλοκαιρινοί προορισμοί. Γνώμονας μας η οικονομική διαμονή και φυσικά η έντονη διασκέδαση!

Αυτοί λοιπόν είναι οι 5+1 ιδανικότεροι καλοκαιρινοί προορισμοί:

  • 1. Βουδαπέστη
  • 2.Sunny Beach
  • 3.Ταλίν
  • 4. Ίμπιζα
  • 5. Άμστερνταμ
  • 6. Ρίμινι

Βουδαπέστη

Κι από το μπλε του Αιγαίου, η επόμενη πρόταση μας είναι η εμπειρία της Βουδαπέστης. Η ουγγρική πόλη, ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός κατά τη διάρκεια του χειμώνα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ και συναυλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι δρόμοι της γεμίζουν κόσμο και ζωντάνια. Τον Ιούλιο, οι προσφορές διαμονής στη Βουδαπέστη ξεκινούν από 9 ευρώ το άτομο ανά βραδιά.

Sunny Beach

Επιστροφή στη θάλασσα, σε ένα πρωτότυπο προορισμό, γεμάτο διασκέδαση στο Sunny Beach στη Βουλγαρία! Απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές σου στο μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας που ανταγωνίζεται σε διασκέδαση και ποιότητα τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου. Μια διανυκτέρευση εδώ μπορεί να σου κοστίσει μόλις 12 ευρώ ανά άτομο.

Ταλίν

Η ανερχόμενη πόλη Ταλίν στην Εσθονία είναι η ομορφότερη πόλη της Βαλτικής. Εδώ το παλαιό στοιχείο δένει αρμονικά με τη μοντέρνα ζωή, διατηρώντας ένα νεανικό χαρακτήρα. Η παλιά της πόλη χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και χωρίζεται σε δύο γειτονιές, το παλιό εμπορικό κέντρο All-linn γεμάτο εκκλησίες, μεσαιωνικά σπίτια και χαλαρά bar, και την παλιά αριστοκρατική συνοικία Toompea, όπου δεσπόζει ο περίτεχνος ρωσικός καθεδρικός. Το κόστος διαμονής στο Ταλίν ξεκινά από 13 ευρώ το βράδυ.

 Ίμπιζα

Στην κοντινή μας Ισπανία! Απόλυτα VIP τουριστικός προορισμός όπου κάθε χρόνο παίζουν οι καλύτεροι DJ του κόσμου, δίνοντας την ιδανική μουσική υπόκρουση σε ένα πάρτι που κρατά όλο το καλοκαίρι. Εδώ η διανυκτέρευση κοστίζει από 33 ευρώ το βράδυ.

Άμστερνταμ

Η πόλη που κάθε φοιτητής θέλει να επισκεφτεί. Λίγο η γοητεία των καναλιών, λίγο η αίσθηση μιας παραπάνω ελευθερίας, η πρωτεύουσα της Ολλανδίας είναι σίγουρα ένας πρooρισμός ιδανικός για νεάρα και ζωηρά πλάσματα. Δεν έχεις παρά να κλείσεις το δωμάτιό σου από 36 ευρώ τη βραδιά (το άτομο), να νοικιάσεις το ποδήλατό σου και να εξερευνήσεις κάθε στενό της πόλης!

Ρίμινι

΄Ένας προορισμός στην πανέμορφη Ιταλία, με παραλίες έκτασης πολλών χιλιομέτρων, άρτια τουριστική οργάνωση, όμορφη παλιά πόλη με αξιόλογα αξιοθέατα και έντονη νυχτερινή δε θα μπορούσες να ζητήσεις κάτι άλλο; Ή μήπως όχι; Σωστά, την παραδοσιακή και πεντανόμιστη ιταλική κουζίνα… Μοιάζει ιδανικό! Κλείσε δωμάτιο από 24 ευρώ το άτομο ανα διανυκτερευση και ζήσε μοναδικές διακοπές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *